Wie is Jetske

Sinds begin 2016 gestart als zelfstandig ondernemer, om groepen verder te helpen gezamenlijk tot mooie(re) resultaten te komen.
Nieuwsgierig van aard en positief ingesteld. Ik wil graag een mooiere wereld creëren door samen te werken aan duurzaamheid.
Als verander- en dialoogmanager, sociaal ingenieur en netwerkbouwer veel ervaring bij Woningcorporaties (en bouwers en gemeenten). 
Ik word heel blij van mensen die creatief zijn en vanuit intrinsieke motivatie hun bijdrage leveren voor duurzame ontwikkeling. Dat is een opgave die we alleen maar gezamenlijk kunnen oppakken. Daar zie ik dan ook een rol voor mij: bewustwording, enthousiastme, inspiratie, teamvorming en actie organiseren
Ik ben Bouwkunde gaan studeren vanuit de behoefte om 'samen iets moois' te maken. Tijdens deze studie verbaasde ik me al over het traditionele karakter van de bouwsector, en wilde weten op welke manier er meer innovatie kon plaatsvinden en hoe duurzaam bouwen meer 'gewoon' kon worden. Dat ben ik verder gaan onderzoeken op de Technische Universiteit Eindhoven, met de studie Technologie en Innovatie beleid.
Vanuit het opdrachtgeverschap en duurzaam inkopen met name gewerkt als duurzaamheid-ambasadeur en community manager in de corporatie-sector (opdrachtgevers-rol). Altijd veel vanuit intuïtie en enthousiastme draagvlak kunnen creëren. 
Ik help organisaties die hun bijdrage willen leveren op  gebied van duurzaamheid, maar niet goed  weten waar ze moeten beginnen. Ik help met; 
- Het benoemen van het duurzaamheids-DNA door onder andere een interne waardeanalyse.
- De gezamelijke taal over wat duurzaamheid is voor de organisatie en welke bijdrage zij kunnen leveren.
- Formuleren van gezamelijke programmering, waar ieder vanuit intrinsieke motivatie zijn rol pakt en acties benoemd voor een positieve bijdrage.
De ervaring leert dat mijn aanpak veel energie geeft, iedereen aansluiting vindt en vanuit betrokkenheid mooie resultaten geboekt worden.
Ik woon in Vught (bij Den Bosch), met mijn lief en 2 kindjes. Het is een groene omgeving waar ik dan ook graag wandel/hardloop, ga zwemmen in natuurwater en de momentjes voor mezelf pak ter ontspanning. Het ondernemerschap brengt me ook de gelegenheid balans te brengen in (flexibel) werk en thuis. 
Ik ben voor mezelf begonnen, om meer vanuit gevoel te ondernemen, met mensen waar ik iets mee heb. Ik zie dat ook als mijn taak om de weg te plaveien voor de nieuwe generatie, die op een andere manier zullen samenwerken en in een nieuwe wereld en economie zullen opereren. Poeh, dat klinkt misschien wat ingewikkeld... Maar ik bedoel; Met plezier samenwerken met leuke mensen, want dat is de toekomst
Zie voor mijn online CV - linkedin profiel : Jetske Thielen